Naturen-header

Cylindrar

Utgödsling

Stålbyggnader

Lediga tjänster:

Svetsare

Vi söker nu dig som vill arbeta som svetsare hos oss. På LR-System får du en möjlighet att vara en del av vårt produktionsteam. Du kommer mestadels att arbeta med svetsarbete men div. verkstadsarbete  kan förekomma.

Vi söker dig som
har erfarenhet i svetsning sedan tidigare. Är effektiv och noggrann, ödmjuk, samarbetsvillig, öppen och engagerad i ditt förhållningssätt.
Vi ser även positivt på om du har truckkort och traversutbildning.

Vi erbjuder
dig chansen att arbeta som en lagspelare i vårt lilla familjeägda företag i en miljö där gemenskap och trivsel värderas högt. LR-System har en trygghet och stabilitet på marknaden då vi är inriktade mot både industri och lantbruk. Gå gärna in på företagets hemsida www.lr-system.se för mer info.

Start: Omgående/snarast
Omfattning: Heltid

 

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan på mejl med CV och följebrev snarast, dock senast 29 mars 2019. Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före ansökningstidens slut, så ansök om tjänsten snarast möjligt. Vi kommer inte att ha möjlighet att svara alla sökande, men vi kontaktar de som är intressanta för en anställningsintervju senast måndagen den 1 april 2019.

Mejladress: maria@lr-system.se